LoveYourBelly – A Tanfolyam, amitől egészséges és szépséges lesz a hasad

logo2Kedves SzupeRmamik!

Az én LoveYourBelly-vel kapcsolatos tapasztalataimat már ismeritek, hiszen korábban megosztottam Veletek.

Természetesen a saját sikersztori boldogság, hiszen az én egészségem javult, aminek nagyon-nagyon örülök. De álljon itt most egy – azóta már a második SzupeRmami Online Programban részt vevő – SzupeRmamiLoveYourBelly Sikertörténete. Higgyétek el, bárkinek sikerülhet, ha hajlandó olyan szorgalmasan dolgozni, ahogyan azt Blanka SzupeRmami tette és teszi most éppen a LoveYourBelly gyakorlatsor mellett a SzupeR Formád két hónapos online programban.

A 2014-es szülésem óta nem tudtam a hátamon vagy a hasamon aludni, mert elég intenzíven elkezdett fájni a bal oldalam minden egyes alkalommal. Kétszer voltam teljes kivizsgáláson (többek között ultrahang, belgyógyászat, nőgyógyászat, labor), de soha semmit nem találtak. Márc 1 óta csinálom a LoveYourBelly gyakorlatokat rendszeresen az előírt mennyiségben, és láss csodát, 2 hete nem érzem a fájdalmat!!!!! Újra tudok hason aludni, ami hihetetlen érzés!!!!! 🙂 Nem tudom van-e összefüggés, gyanítom nagyon sok, 😀 :D, de nagyon boldog vagyok, hogy végre nem ébredek fel éjjelente többször, hogy faj a bal oldalam. 🙂
Csak gondoltam megosztom Veled. 🙂

PoszterA fájdalom sok esetben a szétnyílt hasizom (Rectus Diastasis), rosszabb esetben egy kezdődő sérv előjele is lehet. Engem Bagyinka Tímea tanfolyamára annak idején egy olyan fájdalom vitt el, amely a köldököm fölött nagyjából 20 cm-rel egyfajta égő érzésként jelentkezett. Első Gyermekemet várva nagyjából a 36.hét táján kezdtem érezni és a szülést követően – hála a kitartó, ámde állapotomat tekintve mérhetetlenül káros haspréseimnek – a fájdalom egyre csak erősödött. Próbáltam nem foglalkozni vele, de Kislányom másfél éves korára már kezdtem gyanítani, hogy magától nem fog elmúlni. Emellett minden alulról indított hasizom gyakorlat során egy rémisztően hegyes pukli jelent meg a fájdalmas pontból kiindulva lefelé egészen a köldökömig. Emlékeim szerint korábban ilyen nem volt, így Apukám gondos internetes kutató munkájának hála eljutottam Timihez és a LoveYourBellyhez. S látva, hogy a módszer teljesen elmulasztotta a fájdalmat és – kellemes mellékhatásként – még derekam is lett, amolyan lánykoromhoz hasonló, jelentkeztem Timi oktató képzésére. A Blanka történetéhez hasonló sikereket olvasva pedig boldog vagyok, hogy így tettem és Rajtatok, a Ti kitartásotokon keresztül magam is részese lehetek közvetítőként a LoveYourBelly gyógyító küldetésének.

S hogy mikor tudsz Te is részt venni a következő LoveYourBelly Tanfolyamon? Innen és innen megtudhatod!

Legyen a következő a Te sikertörténeted!

 

 

Recommended Posts
Comments
    pingbacks / trackbacks

    Leave a Comment