LoveYourBelly: Andi SzupeRmami sikersztorija

Kedves SzupeRmamik!

Ezt az e-mailt Anditól, három gyönyörű Kisfiú Édesanyjától kaptam. Andi sikere egyszerűen fantasztikus. Első találkozásunk alkalmával megbeszéltük, hogy a gyakorlatokat egylogo2előre könnyítva végezze. Egy újabb találkozáskor csodálatosan látszott munkájának gyümölcse, hasfala gyönyörűen elkezdett regenerálódni. A LoveYourBelly Módszernek és szorgalmas, kitartó munkájának hála sikerült elkerülnie a műtétet, amely óriási dolog különösen, ha a lábadozás idején is három Kicsiről kellene gondoskodni.

Első terhességem után már feltűnt a hasamon, hogy nem okés vele minden. Nem foglalkoztam vele, idővel regenerálódott. De az is lehet, csak én hittem azt. 🙂 Lett egy szép köldöksérvem is, ami nem csoda, hisz hatalmas pocakom volt és sikerült 30 kilót felszednem.
Második szülésem után már láttam, hogy a hasam nem tréfa. Elmentem Budapesten egy ismerős sebészhez, aki azt mondta, mivel szét van nyílva a hasizmom,ami nem fog sehogy sem helyrejönni,így szegycsonttól,ágyékig függőlegesen felvág,összevarrja az izmom, kiveszi a köldököm, hisz anélkül remekül lehet élni, ez fölösleges testrészünk!!!! 5 nap kórház,becsövezve és x napig injekció hasfalba…. Megköszöntem és távoztam.
Anya

Kép: jadebeall.com , abeautifulbodyproject.com , boredpanda.com

Elmentem másik dokihoz. Ő egy fiatal orvos volt, azt mondta, csak egy ambuláns műtétre lesz szükség, amikor is a köldöksérvemet megműtik. Meg is volt az időpontom, melyre nem tudtam elmenni. 

Terveztünk még egy babát, így a harmadik terhesség után eljutottam a székesfehérvári LoveYourBelly Tanfolyamra és a mai napig minden áldott nap meleg szívvel gondolok Rá és az oktatóra. 🙂
Februárban 17 cm-es volt a függőleges szétválás a hasfalamon. Mindenhol 2-3 ujjnyi rés,illetve a köldökömnél 4 volt!!!!!
Rá egy hónapra 7 cm volt a szétválás, és mindenhol egy ujjnyi rés, köldökömnél már csak 2!!!
Most 3-4cm függőlegesen!!! Köldöknél, szűk kettő ujjam fér be.
Nem tornázom hasra minden nap,de heti 3x szakítok rá időt!
Biztosra veszem, lesz ez még szuperebb és laposabb is 🙂
Szép napot mindenkinek 🙂
Hajrá Csajok!!!!! Senki ne adja fel és tornázzatok 🙂
Gratulálunk Andi! Hatalmas boldogság, hogy a LoveYourBelly Módszer Neked is segített! SzupeR Vagy!
Recommended Posts

Leave a Comment