Miss Március: Timi SzupeRmami bomba formában!

Kedves SzupeRmamik!

Az elkövetkezendő hónapokban szeretnénk Nektek bemutatni olyan SzupeRmamikat, akik motiválnak, inspirálnak, akik példát mutatnak. Ők is hétköznapi SzupeRmamik, akár csak mi itt mindannyian, de nevezhetjük Őket a mindennapok hőseinek. Nem gondolkodnak, csak szenvedéllyel, szeretettel, mosollyal teszik a dolgukat, s ha megkérdezzük, honnan az energia, csak mosolyogva legyintenek.

Timi_Miss MárciusMiss Márciust már ismerhetitek a korábbi sikersztorikból, most azonban nem csak a külső változást, de azt a kő kemény, kitartó, eltökélt munkát is láthatjátok, ami az eredmények mögött van, s amit soha senki nem irigyelt még Timi SzupeRmamitól. Lássuk, mi a mi Timink titka!

SzupeRmami: Mikor döntöttél úgy, hogy életmódot váltasz?
Timi: 2013májusában kezdtem az életmód váltást mikor is szülés után voltam 7 hónappal!86 kg-ot mutatott a mérleg a tükör pedig borzalmakat…..
Aznap este neki vágtam az egyik kedves barátnőmmel a futópályának…..ha ő akkor nem biztat lehet még mindig várom a csodát!Első nekifutásra sikerült 3 kört kierőszakolni magamból persze az első kör felénél séta volt…. Meghaltam!
Ezután minden este lementem kocogni akkor már egyedül és hétről-hétre növeltem a távot!Eljutottam 8 km-ig amit szinte minden másnap futottam közben természetesen elhagytam a fehér lisztes termékeket és a cukrot, olvadtak le a kilók rólam!És ami a legfontosabb a férjem büszke volt rám…. Itt jegyzem meg halkan hogy egy hétnél tovább sosem bírtam a diétáimat
Sajnos ekkor jött az amire senki sem számított….. 33évesen szívműtéten estem át…. Életemben nem féltem még ennyire attól a tudattól hogy többé nem láthatom a 3 gyönyörű gyermekem és a páromat…. ekkor döntöttem el ha túl élem akkor egészségre és sportra nevelem a gyermekeiket! Mert szükségünk van egymásra.
SzupeRmami:Hogyan találtál a SzupeRmamira?
Timi: A műtét után pár hónappal épp barangoltam a facebookon mikor valami úton módon kidobta a SzupeRmamis szerezd vissza a tested játékot a gép! Persze kaptam az alkalmon és meg osztottam a felhívást hisz veszteni nem vesztek semmit
Pár nap múlva pedig ért a hatalmas öröm mikor a nevemet sorsoltak ki!
SzM: Miben volt más a SzupeRmami Tréning, mint az egyéb mozgásformák, melyeket próbáltál? Miben volt segítségedre a SzupeRmami Személyi Tréner?
T: Imádtam a tréninget minden pillanatban ott volt Rita ha csak online is de fogta a kezem mikor majd meg örültem egy kocka csokiért…..bármikor kérdezhetem!
Szuper jó étrenddel látott el ha valami nem volt a fogamra való akkor segített helyettesíteni!
Imádtam a személyes kontaktust ami nekem hiányzik más edzésformákból!
És engem meg tanított a rendszeres evésre ami nálam nagyon hiányzott!
SzM:Három Gyermeked van, két állásod. Hogyan tudod beilleszteni az edzést a hétköznapjaidba?
T: Három gyerek és munka mellett nagyon nem egyszerű a rendszeresség, de azt gondolom, ha a gyermekeid ezt látják, akkor elfogadják és hasonlóképp élnek majd! Nehézkes meg oldani, de nekünk már napi rutin. Ha hazáért fél 6-kor a munkából kis csevegés után mindenki húzza az edzőruhát és apa TRX-et, a lányok pedig velem edzenek az épp aktuális tréninget, nagyfiam pedig kajak edzésen van!
SzM:Csokoládégyárban dolgozol. Ilyen körülmények között hogyan tudsz odafigyelni a táplálkozásodra?
T: Hát, nagy kísértés a munkám…. Hazudnék ha azt mondanám hogy semmi csoki nem csúszik le de ha kell hetekig megtartóztatom magam nem okoz már gondot hogy ellenálljak.
Inkább a rendszeres evésre volt nehézkes, ugyanis nem vihetünk a gyár területére élelmiszert, így tízóraira kénytelen voltam felcsempészi pár darab korpovit kekszet a zsebemben. A reggelit megoldom az autóban munkába menet,ebéd időben pedig tudok meleg, magam által készített ételt enni.Uzsonna újra az autóban, vacsora pedig a családdal otthon, edzés után egy shake vagy valami hasonló formájában.
SzM:Fantasztikusan nézel ki. Elégedett vagy az eredményeiddel?
T: Köszönöm a dicséretet, az eredménnyel elégedett vagyok, de még sokat szeretnék fejlődni, formálódni!
SzM:Honnan merítesz erőt? Mi motivál?
T: Erőt nekem a felépülésem a szívműtétből ad mindig….. Egy életünk van és azt nem mindegy, hogy éljük milyen testben és lélekben…
SzM: Mik a közeli és távoli fitnesz céljaid?
T: A cél még -4kg, azt hiszem, sokkal küzdelmesebb lesz mint az a 22, amit eddig ledolgoztam.Utána pedig az áhított popsi és comb elérése és persze megtartása
SzM: Mit tanácsolnál Édesanya és elfoglalt Nőtársaidnak? Hogyan lehet mindenre időt szakítani?
T: Hogy mit tanácsolnék…. Hmm…..tegyék félre a kifogásokat….szánjanak magukra napi 20 percet, akár a gyerkőcök is be lehet vonni egy jó kis tornára!
Hisz mindenkinek arra van ideje amire akarja!
SzM:Ha egyetlen mondatban kellene összefoglalni, miért érdemes odafigyelni, időt szakítani saját magunkra is, mi lenne az?
T: Azért, hogy elégedett és boldog legyen magával, azzal aki visszamosolyog a tükörből!
Kedves Timi! Köszönjük a bizalmat, a kő kemény munkát, hiszen a változás Benned van, a munka és így az eredmény is tiéd. köszönjük, hogy mutathatjuk az utat!
#Fit2015, #leakarokfogyni,#sikeresfogyás, #fogyásszülésután, #edzésotthon, #SzupeRmamizz, #elfoglaltnő
Recommended Posts

Leave a Comment