Orsi SzupeRmami megújuló ruhatára

Kedves SzupeRmamik!

Egy újabb fantasztikus sikertörténetet kaptam Orsitól, egy két Gyermekes SzupeRmamitól, melyet szeretnék megosztani Veletek.

Kedves Rita és Kedves SzupeRmamik!

Orsi SzupeRmami2 Szeretném pár szóban én is elmesélni a tapasztalataimat és megköszönni Ritának a támogatást.
3 éve ismertem meg Ritát, a SzupeRmamit, aki azóta is szerves része az életemnek, mint barát, mint tréner és mint motivációs vezető. A segítségével olyan addig hihetetlen eredményeket értem el, mint a hatodmaraton, majd egy gyerekkel később a 10 km-es Irongirl futás teljesítése.
Voltam nála a legkülönfélébb edzéseken a futástól, a terhestornán át az online tréningekig.
Korábban már megcsináltam a Találd meg Önmagad! Programot is, és már régóta vágytam továbblépni, így nem haboztam egy percig sem, amikor meghirdette a Szerezd vissza a tested! programot! – és ez életem egyik legjobb döntésének bizonyult!

A program sikere szerintem a szuper felépítésen és a nagyszerűen és részletesen kigondolt koncepción Orsi SzupeRmamialapszik. Egyrészt a bevásárló lista és a kötött étrend egy óriási segítség, mert nem kell még külön gondolkodnod rajta, hogy mit vegyél, mit egyél. A 4 hét tényleg életmódváltást eredményez, szépen, éhezés nélkül, hozzászokhat az ember a minőségi (és nem mennyiségi!) étkezéshez, ami a sikeres változás feltétele. Az ételeket gyorsan el lehet készíteni, és ízletesek, akár az egész család számára is.
Az edzések rövidek és hatékonyak, teljesen átmozgatnak, és egyszerűen nem lehet őket megunni. Nekem a délutáni alvás volt az optimális időpont, amikor a tréningeket végeztem – bőven belefért a torna után az ebéd és egy kis anya-idő is

Az elmúlt 4 hétben 7,5 kg-ot fogytam, és innen-onnan összesen 22 cm-t karcsúsodtam! És ez nem vicc!
Már három nap után látványos volt a változás, és az evés optimalizálása mellett a mozgás segített, hogy a fogyás ne viselje meg a bőrömet. A szülés(ek) után megereszkedett bőröm, természetesen nem lett olyan, mint 20 éves koromban, de nem is lóg!
A napi fél óra torna, még a legelfoglaltabbaknak is bele kell, hogy férjen az idejében, amennyiben számára tényleg fontos az egészség! A program változatos, és úgy kemény, hogy másnap is tud azért mozogni az ember (ráadásul még várja is, hogy újra tornaszőnyegre állhasson).
Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki komolyan veszi, hogy gyerekek mellett is szeretne jól kinézni és ami még fontosabb: egészségesen, jó példát mutatva élni! Én biztosan folytatom a Szerezd vissza a tested! programban megismert életmódot!
Köszönöm Rita, köszönöm SzupeRmami!

Nagy elánnal várom a következő tornaprogramot!
Köszönöm Rita és hajrá SzupeRmamik!!

Orsi SzupeRmami levele óta a SzupeR Formád második hetének végén jár. Számára igazán kapóra jöttek a Glamour-Napok, hiszen két ruhaméretet (!) fogyott, vagyis szinte a teljes ruhatárát le kell cserélnie. És elmondása szerint nincs megállás, hiszen az egészséges táplálkozás és mozgás beépült mindennapjaiba és végre nem jelent nehézséget megtalálni az időt az edzésre két Gyermeke, Férje, munkája és a háztartás mellett.
Ha Te is szeretnél változtatni, de nincs módod edzőterembe, rendszeresen csoportos órákra járni munkaidőd, illetve pici Babá(i)d mellett, a SzupeRmami Online ProgramokNeked is segítségedre lehetnek. Keresd a Turnusidőpontokat a Facebook oldalon és jelentkezz az info@szupermami.hu e-mail címen.
A változás Benned van!
Recommended Posts

Leave a Comment