SzupeRmami ONLINE tréningprogramok

Megszületett Kisbabád és végre elérkezettnek látod az időt, hogy ismét vagy végre mozgásba lendülj. Szeretnél megszabadulni a várandósság alatt gyarapodott néhány kilótól és újra önbizalommal telve választanál magadnak skinny farmert, de nem tudod, hogyan fogj hozzá.

Nincs lehetőséged csoportos órákra vagy edzőterembe járni, hiszen Babá(i)dat nem tudod kire bízni, illetve nem szeretnéd magára hagyni? Nem motiválnak a torna dvd-k és azt sem tudod biztosan, mely fogyókúra egészséges, illetve mi történik akkor, ha a „kúra” véget ér. És persze nem tudsz órákat szánni az edzésre, hiszen Babád ellátása mellett ott a háztartás, a munka, amely – akárki akármit mond – összeadva három műszakot is kitesz.

Ha a leírtak valamelyikét is igaznak érzed, a SzupeRmami ONLINE TRÉNINGPROGRAMOK jelenthetik számodra a megoldást. Válaszd a számodra megfelelő Életmódváltó Tréning Programot és valósítsd meg álmodat otthon, saját időbeosztásod szerint, Gyermeke(i)d, munkád mellett.

Ha nem tudsz dönteni, bátran kérj segítséget az info@szupermami.hu e-mail címen!

Az Online Tréning Programok jelenleg szünetelnek. Bármilyen kérdésedet azonban felteheted az info@szupermami.hu e-mail címen.

Találd Meg Önmagad!

SzupeRmami Találd Meg Önmagad

Ha Kisbabád még nem múlt el 3 hónapos, illetve ha hosszabb kihagyás után szeretnél ismét edzésbe fogni, formába lendülni, a Találd Meg Önmagad a számodra ideális edzésprogram. Egy havi mozgásanyag, edzésterv, étkezési tippek, folyamatos edzői motiváció kapcsolat, s mindez online. Így akkor és ott tornázhatsz, ahol Neked és Kisbabádnak a legkényelmesebb.

Információ és jelentkezés: info@szupermami.hu, Facebook.com/SzupeRmami

SzupeRmami Szerezd Vissza a Tested!SzupeRmami Szerezd Vissza a Tested! – Az Életmódváltó Program

Ha Gyermeked elmúlt már három hónapos, ha igazán ütős eredményre vágysz, ha egy hónap alatt valóban változni akarsz és mindezért hajlandó vagy tenni is, a Szerezd Vissza a Tested a Neked való Program. Egy hónap alatt életünk részévé válik az edzés, megtanulunk egészségesen étkezni, bevásárolni, főzni mindezt szoros időbeosztásunkhoz igazítva. Egy havi edzésprogram, edzésterv, étrend ajánlás receptekkel, bevásárlólista, szuper Csapat és valódi eredmény vár, ha csatlakozol aminden hónap elején induló Csoporthoz.

Információ és jelentkezés: info@szupermami.hu, Facebook.com/SzupeRmami

POSZTERSzupeRmami SzupeR Formád

A legtutibb edzések haladó SzupeRmamiknak, aki már sikerrel beillesztették a napi maximum 30 perces tréningeket napirendjükbe és szeretnének még egy szinttel tovább lépni. A SzupeR Formád a Szerezd Vissza a Tested! Program folytatása ezúttal KÉT HÓNAPOS mozgásanyaggal, edzéstervvel, étrend ajánlással, receptekkel, motivációval és EREDMÉNNYEL. Mindezt otthon a saját nappalidban.

További információ és jelentkezés: info@szupermami.hu, Facebook.com/SzupeRmami

 

SzupeRmami Working Mom Project

Egy 5 hetes edzés- és életmód program elfoglalt, dolgozó Nőkre hangolva. Gyors, szuper intenzív edzések, edzésterv, fitt, pillanatok alatt elkészíthető receptek valamennyi étkezésre. A Working Mom Project utat mutat és bizonyítja, hogy 15 perc alatt is lehet eredményt elérni maximális erőbedobással és kitartó, következetes munkával.

További információ és jelentkezés: info@szupermami.hu, Facebook.com/SzupeRmami