Ti írtátok: Blanka SzupeRmami a Szerezd Vissza a Tested Online Programról

SzupeRmami Szerezd Vissza a Tested!Szia Rita!

Mondtad, hogy esetleg örömmel vennél pár sort, amit megoszthatsz a honlapodon a programról. Most, hogy 4 napja befejeztem a diétát, és 5 kg-mal lettem kevesebb (elérve ezelőtt a versenysúlyomat 🙂 ), és sok-sok izommal lettem gazdagabb, a következőket tudom elmondani.
Én kétkedve vágtam bele a programba, hiszen, online történik, így kételkedtem, hogy hogyan működhet egyáltalán. Elmondhatom, hogy abszolút pozitívan csalódtam. 🙂 Nekem nagyon tetszenek az edzések, nagy előnyük, hogy rövidek, jól követhetőek, mégis nagyon intenzívek, tetszik, hogy változatosak, és  hogy minden nap más van “előírva”. Szimpatikus az étrend, hogy egyszerű, gyorsan elkészíthető ételek vannak benne, mert a családnak úgyis főz az ember lánya valami mást, így nem akar még ezzel is sokat bíbelődni, illetve nagy segítség a bevásárló lista is.
Nem mondom, hogy nevetve végig lehet csinálni, de én pont egy ilyen programot kerestem, amivel rövid idő alatt látható változást érhetek el, és ami alapvetően megismertet egy-két olyan praktikával, amit később használni tudok, hogy fenntarthassam a kívánt fittségi állapotomat. 

A program végére elértem a versenysúlyomat, minden szülés előtti ruhám rám jön. Sokkal fittebbnek és boldogabbnak érzem magam, illetve hatalmas lendületet ad a tudat, hogy képes voltam rá, hogy képes voltam megállni a nassolást, betartottam az étrendet és az edzéstervet. Valóban átformálta a gondolkodásomat, próbálom továbbra is kihagyni a cukrot az életemből és minimális mennyiségű kenyeret eszem. 🙂 Bár a sport előtte is szerves része volt az életemnek, soha nem rajongtam az otthon is végezhető gyakorlatokért, mégis a te videóiddal megszerettem őket és továbbra is csinálom őket, amikor épp sportmentes napom van.

Szeretném továbbra is így folytatni, tovább formálni a testemet, izomzatomat,  illetve szeretném megköszönni azt, hogy részt vehettem a programban, nekem már nagyon sokat segítettél, tényleg nem gondoltam volna, hogy képes leszek leadni azt az eszméletlenül tapadós 3-5 kg-mot, (merthogy tényleg ennyi volt “csak” a cél esetemben, és láss csodát, mégis. 🙂 😀

Kedves Blanka!

Tiszta szívből örülök sikerednek és nagyon-nagyon boldog vagyok, hogy egy kicsikét magam is részese lehetek. Szuper, amit véghez vittél, hiszen valóban az a bizonyos utolsó 5 kilótól a legnehezebb megszabadulni. Arról pedig nem is beszélek, hiszen minden Édesanya tudja, mekkora önuralom szükséges ahhoz, hogy egy Kisgyermek mellett – nem is beszélve a házimunkáról, munkáról, Párról – tudjunk időt szánni edzésünkre, s időn túl még energiánk is maradjon. Te azonban ismét bizonyítottad minden régi és leendő SzupeRmaminak, s nekem is, hogy igenis, lehetséges megvalósítani céljainkat, s valóban MINDEN FEJBEN DŐL EL.

Köszönöm Neked! 🙂

Rita

SzupeRmami Online Tréner

U.I.: Kedves – magadban kétkedő (bár magam sem értem, valójában miért) – SzupeRmami! Igen, Neked is sikerülhet! Csatlakozz a következő Szerezd Vissza a Tested Turnushoz és ez a nyár végre ismét szóljon Rólad!

Recommended Posts

Leave a Comment