Ti írtátok: Dóri és a SzupeRmami Tréningek

Kedves SzupeRmamik!

Egyre többen fedezitek fel az intenzív, ámde rövid edzések pozitív hatásait és ez csodálatos. Csodálatos azért, mert valódi eredményeket értek el, és fantasztikus azért, mert a rövidségüknek köszönhetően a SzupeRmami Tréningek még egy igazán elfoglalt életritmusba is beilleszthetőek.

Dóri SzupeRmami így ír az SzM Tréningekről a Working Mom Project kapcsán:

Én a kisfiam születése után durván egy évvel, kb. 4 évvel ezelőtt találkoztam ezzel az edzésformával először. Akkor elég komoly súlyfelesleggel küzdöttem (kb. 16 kiló), amit maradéktalanul sikerült leadnom kb. 4-5 hónap alatt, amikor intenzíven elkezdtem ezt a fajta edzést. Persze diétáztam is a mindennapos edzések mellett, szerintem ez elengedhetetlen, ha valaki komolyabb feleslegtől akar megszabadulni. Imádom a videókat is, tökéletesen be tudtam illeszteni a mindennapjaimba, immár két gyermek mellett is. Reggel szeretek tornázni, amikor a kicsik még alszanak. Egész napra feltölt energiával, teljesen kifáradok azalatt a 15 perc alatt amíg tart az edzés. Nagyon szeretem, hogy változatos, hogy egyformán intenzív és kemény. Az is nagyon szuper benne, hogy a cardio és anaerob jellegű gyakorlatok is megtalálhatóak, hogy minden izomcsoportot megmozgatnak, és különösen szeretem Rita, a lelkesítésedet, ami sosem marad el. Ha mondod, hogy tartsak még ki, hát kitartok! 🙂 Van ereje annak, ahogyan lelkesítesz! Nekem ez is nagyon sokat jelent. Szóval a lényeg, hogy imádom ezt a fajta edzésformát, nagyon szeretem, ahogy előadod, és úgy érzem, hogy teljesen magamévá tudtam tenni a SzupeRmami életformát!! Hálás köszönet érte!

SzupeR vagy Dóri!

Ha Te is szeretnél eredményesen edzeni rövid idő alatt, ámde rendszeresen saját otthonodban, csatlakozz a SzupeRmami Tornaterem tagjaihoz (info@szupermami.hu a bővebb információkért), vagy jelentkezz bármelyik online életmódváltó programra.

A változás Benned van!

Recommended Posts

Leave a Comment