Ti Írtátok: Viki SzupeRmami Visszaszerezte, ami az Övé

Kedves SzupeRmamik!

Viki SzupeRmami január közepén döntött úgy, hogy csatlakozva a Szerezd Vissza a Tested!6.0-hoz harcba száll testi-lelki egyensúlyáért és bomba formájáért.

Bár egy bSzupeRmami Szerezd Vissza a Tested! Életmódváltó Programetegség is közbeszólt, Viki mégis szuper eredményekkel büszkélkedhet és újabb bizonyítékkal szolgál számunkra, hogy változtatni elfoglalt Nőként és Anyaként is lehet, ha tényleg akarjuk.

Szia Rita! Először is köszönöm szépen ezt a hónapot, szuper volt. Az elején nem gondoltam volna, de nagyon hamar véget ért. A Szerezd Vissza a Tested Program szuper. Mindig is vékony testalkatú lány voltam, terhességem előtt nem kellett azzal foglalkoznom mit vehetek fel. 59 kg voltam. Terhességem alatt csak 10 kg-ot híztam, mindenki dicsért milyen szép kismama vagyok. Szoptatás alatt viszont nagyon eldeformálódott az alakom, nagy has, vastag comb jellemezte a testem. Minden vásárlás borzasztó volt, semmi nem állt jól. Nagyon elkeseredtem, de régen is tudtam, hogy szüntethetem meg a plusz kg-ot ezért nem csüggedtem. De semmi nem jött be, úgy mint régen, sem a diéta, sem a mozgás, tabletták stb. Nagyon sokat nézegettem a Szerezd Vissza a Tested! Programot, míg végül elhatároztam magam, Jól döntöttem!!!! A bevásárló lista szuper segítség volt, az eltervezett hétre való ételek nagy segítséget jelentettek a mindennapok teendői mellett. Mintha újra éreztem volna az ízeket, az ételek elégnek bizonyultak még ha ezt nem is gondoltam volna. Az edzések kemények, de szinte 3 nap után már vártam a másnapot, hogy tornázhassunk. Az első héten megfázás miatt nem edzhettem, szörnyen hiányzott már 3 alkalom után is. Csoda történt láttam és éreztem is az eredményt. Könnyebben cipeltem a kislányom akár egészen hazáig Összességében szuper volt, köszönöm. Eredmény inkább centikben mint kg-ban látszik erősebben.
Magasság 170,5 cm.
Kezdő testsúly : 69,2 kg     Jelenleg: testsúly: 66,4 kg
Comb: 56,5 cm                    A Program után: 52 cm
Csípő: 92 cm                        A Program után: 90 cm
Derék: 92 cm                       A Program után: 83 cm
Kar: 28 cm                           A Program után: 25 cm
Mell: 92 cm                          A Program után: 86 cm
Köszönöm szépen!
Kedves Viki!SzupeR Vagy! Mi köszönjük bizalmadat!
Ezen a héten még kedvezményesen lehet a Tiéd a SzupeRmami Szerezd Vissza a Tested! Program!
Kapj meg egy e-mailben mindent a legjobb formádhoz! Rendeld meg a SzupeRmami Szerezd Vissza a Tested!egy hónapra szóló életmódváltó Csomagot 15%-os kedvezménnyel 2015. február 15-ig,hogy ez a tavasz Rólad szóljon!
#SzupeRmamizz, #SzupeRmamiSzerezdVisszaatested, #Fit2015, #életmódváltás, #fogyás, #fogyásszülésután
Recommended Posts

Leave a Comment